Op 5 september vindt het evenement Walk to Fight Cancer plaats. Meerdere collega’s van Werkom zetten zich hiervoor in. Zo gaan Abdel Chekhchar en Lizz Bosma die dag meedoen aan de wedstrijd, helpt Marika Pruis mee met de organisatie en hebben de collega’s van Printing onderling geld ingezameld en de flyers gesponsord!

De ‘walk’ wordt georganiseerd in plaats van de “Swim to Fight Cancer”, een landelijk zwemevenement dat voor de eerste keer in Purmerend en Beemster zou plaatsvinden. Vanwege corona is dit zwemevenement verschoven naar volgend jaar. Op 5 september wordt nu geheel volgens alle veiligheidsrichtlijnen de ‘walk’ georganiseerd. De wandelafstanden zijn 10 en 20 kilometer, de wandeling loopt door Purmerend en Beemster. Het evenement vindt tegelijkertijd ook in twaalf andere steden plaats.

Het doel van het evenement is om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Iedere wandelaar zet zich in om minimaal €200 op te halen. Wil je meer weten, meedoen of één van onze collega’s sponsoren, bezoek dan de website: https://www.fightcancer.nl/event/walk-to-fight-cancer-2020/home