De adviseurs en trainers van Werkom zorgen er al jaren voor dat er iedere twee weken een verse Vacaturekrant verschijnt. Vanaf nu slaan ze de handen ineen met de collega’s uit de regio en gaat de Vacaturekrant regionaal verder onder de vlag van het WSP Zaanstreek-Waterland.

De allereerste editie van de WSP Vacaturekrant is gisteren gepubliceerd. Een belangrijke primeur is dat de krant voortaan voor iedereen vrij toegankelijk is om te bekijken en/of downloaden via de WSP-website. Dankzij deze nieuwe functie kan de krant voortaan met één klik geopend worden op bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Natuurlijk  blijven we de Vacaturekrant daarnaast ook nog gewoon mailen naar alle casemanagers, wijkteams, jongerenloket, enz. Zij verspreiden de krant op hun beurt weer onder alle werkzoekenden.

Door deze nieuwe regionale aanpak hopen we het bereik van de krant aanzienlijk te vergroten en een breder aanbod aan vacatures te kunnen bieden. De nieuwe WSP Vacaturekrant kun je voortaan bekijken en downloaden op http://www.wspzaanstreek-waterland.nl/vacaturekrant/