Je wilt werk uitbesteden

Werkom werkt voor iedereen!

Inclusief ondernemen. Inclusief voor alle mensen die op werkgebied een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Inclusief voor u als opdrachtgever. Samen met Werkom is het mogelijk. We geven dit graag samen met u vorm.

Dit kan bijvoorbeeld door als opdrachtgever werk uit te besteden aan (één van) de werkbedrijven van Werkom. Bij deze werkbedrijven krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. Met deze werkervaring in hun bagage hebben zij meer mogelijkheden om door te stromen naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Nieuwe kansen voor mensen die dat nodig hebben. Nieuwe mogelijkheden voor u als opdrachtgever om inclusief te ondernemen. Voor elkaar. Voor iedereen. Inclusief.

U kunt uw werk bij Werkom daarbij laten doen door één of meerdere van de onderstaande werkbedrijven. Daarbij kunt u rekenen op betrouwbare dienstverlening van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Business Post

Business Post is een werkbedrijf van Werkom. Business Post zorgt o.a. voor een efficiënte postbezorging van al uw opdrachten. U kunt rekenen op een hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening. De medewerkers van Business Post zijn representatief, accuraat en goed opgeleid.

Meer informatie

Business Printing

Business Printing is een werkbedrijf van Werkom. Het is een veelzijdig grafisch bedrijf waar creatieve en kundige mensen werken. Uw huisstijlontwerp, de vormgeving van uw opdracht en/of uw printopdrachten zijn er in goede handen.

Meer informatie

Elektromontage

Werkom Elektromontage is een onderdeel van een werkbedrijf van Werkom. Heeft u assemblage- en montagewerk op elektrotechnisch gebied? Besteedt dit dan als opdracht uit aan ons professionele team! Dit kan bij Werkom in huis of in uw eigen pand. De mensen van Werkom gaan graag voor u aan de slag.

Meer informatie

Groen

Werkom Groen is een werkbedrijf van Werkom. Een werkbedrijf met groene vingers dat veel te bieden heeft. De mensen van Werkom Groen ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden tuinen, plantsoenen, groenstroken, parken en groenvoorzieningen voor bedrijven en particulieren.

Meer informatie

Verpakking

Werkom Verpakking is een onderdeel van een werkbedrijf van Werkom. De talentvolle mensen van Werkom helpen u graag bij het verpakken van voedsel en andere producten. Er is veel mogelijk.

Meer informatie

Schoonmaak

Werkom Schoonmaak is een onderdeel van een werkbedrijf van Werkom. De mensen van Werkom Schoonmaak zijn professionele schoonmakers. Zij maken uw kantoor, bedrijfsruimte, woonlocatie, sportlocatie, gemeentehuis, school en/of kinderopvanglocatie helemaal schoon. De schoonmaakploegen staan daarbij onder leiding van professionele werkbegeleiders.

Meer informatie

Fietsenbeheer

Werkom Fietsenbeheer is een onderdeel van een werkbedrijf van Werkom. Werkom draagt met dit werkbedrijf bij aan een veiligere en schonere binnenstad. Er worden in samenwerking met de gemeenten Purmerend en Zaanstad een drietal fietsenstallingen beheert.

Meer informatie

Werkom werkt graag voor je

Werkom brengt hierbij mens en werk bij elkaar. Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op!