Je zoekt talent

Werkom werkt voor iedereen!

Kunt u tijdelijk of structureel gemotiveerde medewerkers gebruiken, maar wilt u niet de administratieve lasten en personele risico’s? Dan is een (groeps)detachering wellicht een goede oplossing voor u en uw bedrijf. Door samen te werken met Werkom creëert u kansen en mogelijkheden voor mensen die dat nodig hebben. Op deze manier kunt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkom biedt deze dienstverlening aan tegen een marktconform tarief.

Individueel

Heeft u tijdelijk of structureel behoefte aan een extra paar handen, zonder de werkgeversrisico’s? Dan is detachering mogelijk de oplossing. Werkom kijkt graag met u naar de mogelijkheden en denkt mee hoe dit zo optimaal mogelijk in uw bedrijfsprocessen past. Uiteraard beslist u zelf welke kandidaten u aanneemt. U creëert bovendien kansen en mogelijkheden voor een doelgroep die dat nodig heeft. De medewerkers zijn niet bij u in dienst. U loopt geen risico bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag. Het aantal werkuren en dagdelen is flexibel en bespreekbaar.

Groepen

Heeft u (tijdelijk) personeel nodig of wilt u een deel van uw werkproces laten uitvoeren door een groep medewerkers? Dan zijn wij u graag van dienst. We kijken samen met u naar de mogelijkheden om een groepsdetachering succesvol in te zetten.

Begeleiding op de werkvloer

Om u volledig te ontzorgen kunnen wij een leidinggevende inzetten die de groep aanstuurt en uw aanspreekpunt is.

Werkom levert u een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening tegen een marktconforme prijs. We stemmen de duur van de detachering en de grootte van de groep af op uw vraag. Bij Werkom kunt u rekenen op maatwerk en daar waar nodig bieden wij kosteloze ondersteuning.

Contact


T: (0299) 469 369
F: (0299) 469 169
E: info@werkom.nl

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al het Werkom-nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan

Werkom werkt graag voor je

Werkom brengt hierbij mens en werk bij elkaar. Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op!