Match van de maand: Fabiola en Zuiver

De altijd vrolijke Fabiola heeft een nieuwe functie gevonden bij interieur- en designbedrijf Zuiver! Jos van der Wiel, hoofd catering en begeleider bij Werkom, vertelt verder:

“Fabiola is een hartelijke en gemotiveerde dame. Zes maanden geleden begon ze bij ons om werkervaring op te doen in het bedrijfsrestaurant van Werkom. Zij viel mij direct op door haar enthousiasme en haar Italiaanse temperament, waarmee ze snel de harten van onze gasten won.

Zonder ervaring, maar met veel doorzettingsvermogen, groeide Fabiola uit tot één van de steunpilaren binnen het cateringteam. Daarom mocht Fabiola een maand gaan proefdraaien bij Zuiver. Deze kans heeft zij met beide handen aangegrepen. Toen ik zelf tussentijds op bezoek ging bij haar nieuwe werkplek, merkte ik dat Fabiola met open armen was ontvangen. Tijdens een gesprek met Zuiver werd er vervolgens aangegeven dat ze zeer tevreden waren over Fabiola en dat ze graag verder met haar wilden gaan. Kort daarna heeft Zuiver Fabiola een jaarcontract aangeboden!”

Aldus een trotse Jos van der Wiel