Familiebedrijf Singeling BV blij met mannen van Werkom

Samenwerken met bedrijven om mensen weer aan een nieuwe baan te helpen. Het is een van de manieren waarop Werkom dagelijks de verbinding maakt van mens naar werk. Zo ook samen met het familiebedrijf Singeling BV uit Wormerveer. Bij de specialist op het gebied van las-, plaat- en constructiewerk werken sinds enkele maanden Ard en Dave. “Ze zijn met succes bij ons aan het werk (gedetacheerd via Werkom, red.) en hebben het prima naar hun zin. Dat is mooi om te zien en ook goed voor ons”, vertelt Johan Singeling, directeur van het familiebedrijf, met een glimlach.

Foto: De mannen van Werkom, Ard en Dave, hebben het prima naar hun zin bij Singeling.

Bij Singeling BV, dat werkt vanuit het credo ‘geen las te lastig’, geven ze dan ook graag kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “We zoeken daarbij altijd naar werkzaamheden waarmee je mensen in hun kracht zet. Daar wordt een mens blij van.

Mannen van Werkom
Voor de mannen van Werkom bleek deze werkwijze ook goed te werken. “Ard heeft bij ons een werkplek in de metaalbewerking gekregen. Hij neemt daarbij steeds lastigere werkzaamheden op zich. Het is mooi om iemand daarin te zien groeien. En Dave zijn kracht blijkt te liggen in het ontwerpen van de metaalconstructies voor onze klanten. Een belangrijk en voorbereidend deel van ons werk.”