Fietsenpakhuis in Zaanstad kleurt oranje door fietsen Fixiebrothers

In Zaanstad rijden sinds kort oranje fietsen rond van Fixiebrothers verhuurd door Werkom. Afgelopen week werden tientallen gloednieuwe tweewielers afgeleverd aan de Vinkenstraat 46.

Fixing a brotherhood of bikes

Het is rond 11 uur als de verlengde bus van de Fixiebrothers de Vinkenstraat inrijdt.
Medewerkers van het fietsenpakhuis zijn er helemaal klaar voor om de nieuwe stoere, oranje ‘tweewielers van de Fixiebrothers’ in ontvangst te nemen. Zodra de deuren van de bus openen wordt pas echt zichtbaar hoe mooi ze zijn. Vol trots worden de fietsen uitgeladen en voor het pand neergezet. Wat een plaatje! De positieve opmerkingen van mensen die langsfietsen zijn niet van de lucht. ‘Oh, doen jullie dat ook? Fietsenverhuur? Wat een leuke en opvallende fietsen!’

Oh, doen jullie dat ook? Fietsenverhuur? Wat een leuke en opvallende fietsen!

Team Douna

Opvallende fietsen van Fixiebrothers

En dat zijn ze: opvallend! Niet alleen door hun uiterlijke kenmerken, maar zeker ook door het verhaal wat er achter zit.
Één van de Fixiebrothers – Tamor – heeft al van jongs af aan een passie voor wielrennen. Hij heeft dit op hoog niveau gedaan totdat hem iets overkwam waardoor dit hoge niveau niet meer gehaald kon worden. Hij heeft letterlijk zijn passie voor fietsen omgezet naar deze stoere en hippe organisatie.

Handgemaakte fietsen die stuk voor stuk door vakmensen zijn gemaakt. Fietsen met een verhaal want Fixiebrothers werkt graag samen met organisaties die, net als wij, oog hebben voor de talenten van onze medemens. Een jonge organisatie met een hoge gunfactor, ondernemers die hun nek uitsteken. Daar houden we van!

Trotse collega's
Verhuur
Sleutelontvangst

Zie jij je al fietsen langs de Zaanse Schans op zo’n robuuste oranje Werkom fiets?

Fixing

Je kan er bijna niet omheen. Hup Oranje!

Case-info zoals op de website van Fixiebrothers, klik de foto voor een bezoek.