Afgelopen zaterdag heeft de Walk to Fight Cancer plaatsgevonden. Een aantal collega’s van Werkom hebben zich ingezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Eén van die collega’s is Lizz, die ons graag wat meer vertelt:

“Zaterdag 5 september heb ik meegelopen met de Walk to fight Cancer in Purmerend en Beemster, om meer aandacht te vragen voor kankeronderzoek. Normaliter zou het een ‘swim’ zijn, maar vanwege corona heeft de organisatie dit jaar gekozen voor een wandelevenement.

Wat was de bedoeling? 10 of 20 kilometer wandelen door Purmerend en Beemster (volgens een te volgen route) en minimaal € 200,- per persoon inzamelen. Het was erg leuk om te wandelen en over de route was goed nagedacht! Het enige nadeel was het weer, met af en toe een flinke regenbui op mijn hoofd..

Al met al heb ik een leuke en actieve ochtend gehad. En ik wil dan ook al mijn sponsors bedanken! Als dank voor het meelopen en het opgehaalde geld hebben de wandelaars een cadeau gehad van verschillende ondernemers uit Purmerend en Beemster en een mooie bos bloemen.

Op de foto zie je mij met een van de organisatoren en collega Marika Pruis bij de finish van de Walk to Fight Cancer 2020!”

Lizz Bosma
Adviseur Werk