Patrick werkte tot voor kort bij Werkom Groen. Nu bestuurt hij een onkruidbrander bij aannemingsbedrijf Jos Scholman. Om dat te vieren ging zijn jobcoach Linda Pfrommer bij hem langs met een lekkere slagroomtaart.

Patrick heeft vijf jaar bij Werkom Groen gewerkt en is nog steeds bij ons in dienst. Hij is er klaar voor om bij een extern bedrijf aan de slag te gaan en is onder begeleiding van Linda op zoek gegaan naar bedrijven die goed bij hem passen. Patrick weet heel goed wat hij wilt en zoekt daarom zelf de bedrijven uit. Linda neemt vervolgens contact met ze op.

Hij heeft een tijdje op de onkruidbrander gewerkt bij Arco en daarna koerierswerk bij HPE gedaan. Helaas was er niet voldoende werk als koerier vanwege de coronacrisis. Patrick heeft toen de knoop doorgehakt en is opnieuw gaan solliciteren. Nu werkt hij ruim een maand bij Jos Scholman op een klus in Amsterdam Nieuw-West. Dat bevalt van beide kanten uitstekend!

Voor Patrick is onkruidbranden inmiddels gesneden koek en Amsterdam is ook nog eens om de hoek, omdat hij vaak bij zijn vriendin in Haarlem logeert. Hij heeft zijn onkruidbrander al helemaal gepersonaliseerd met gordijntjes en laat zijn machine vol trots zien. Helaas heeft dit exemplaar geen airco en de gordijntjes zijn vooral cosmetisch, dus af en toe kan het wel wat warm worden. Maar met de ramen open is het gelukkig goed te doen.

Linda heeft zojuist een detacheringsovereenkomst van een jaar voor Patrick kunnen afsluiten. En de klus in Amsterdam duurt in totaal vier jaar, dus hij heeft de komende tijd nog genoeg te doen. Complimenten Patrick, goed bezig!