Soms kan het snel gaan. Radjiv is pas halverwege oktober bij Werkom begonnen en werkt nu alweer een ruime week als helpdesk medewerker bij SPOT! Om dit te vieren ging adviseur Jeannette Zwaan bij ze langs met een doos vol gebakjes.

“Op 19 oktober is Radjiv binnengekomen als WAP-er (werk aan de poort) via de Gemeente Purmerend. Een aardige, rustige jonge man, 27 jaar, die graag problemen wil oplossen met computers, laptops, telefoons, printers enzovoort. Een functie bij een ICT helpdesk lijkt hem het leukst. Na het afronden van zijn studie in maart lukte het maar niet om een leuke passende baan in de ICT te vinden. Daarom solliciteerde Radjiv ook op vacatures buiten het ICT werkveld.

Tijdens het eerste gesprek kwam hij direct zeer gemotiveerd over. Hij solliciteerde bijna dagelijks en koppelde de resultaten weer netjes terug. Van collega Nancy Burrie kreeg ik de ICT kennismatrix aangereikt. Hieruit bleek, dat Radjiv al een goede basiskennis heeft. Hij had nog geen werkervaring, maar wel 2 stages gelopen in een helpdeskfunctie bij Odion en het Martinus College. Na het eerste gesprek bij SPOT ICT ging het heel snel. Marco Rietveld, eigenaar en directeur van SPOT, gunt Radjiv de kans om te komen werken en verder te leren! Op 4 november is hij gestart als medewerker helpdesk en het gaat goed. Dat is toch op z’n minst een felicitatie en een traktatie waard!

SPOT is een full service ICT organisatie in Purmerend (ze zijn bijna buren van Werkom 😉 die het totaalpakket aan ICT-activiteiten technisch en functioneel maakt en houdt”.

Groet,

Jeannette Zwaan