Sercinio is sinds kort in dienst bij Agros. Om dat te vieren is Adviseur Werk Filiz Polat van Werkom bij hem langs geweest op de werkvloer, met een welverdiende slagroomtaart.

Filiz: “Sercinio is hier geboren en op jonge leeftijd naar Suriname vertrokken. Een paar jaar geleden is hij weer teruggekeerd naar Nederland en sindsdien woont hij bij zijn oma. Sercinio had geen werkervaring opgebouwd in Nederland en Agros heeft hem de kans gegeven om te starten. Dit heeft hij met beide handen aangepakt!”

Tessa Zonneveld van Agros is erg blij met de nieuwe aanwinst voor het team. Tessa: “Nadat hij bij Werkom was aangemeld, is hij op gesprek is gegaan bij ons. Wij hebben hem toen de mogelijkheid geboden om te starten als demontage medewerker bij Sortiva. Sercinio is een gemotiveerde en vriendelijke jongeman. Hij is aanvankelijk gestart met een proefplaatsing en heeft dit succesvol doorlopen. Nu heeft hij een contract mogen ondertekenen, wat we hem heel erg gunnen! Wij wensen hem veel werkplezier en succes in deze functie, hij is een mooi voorbeeld voor velen. Sercinio heeft niet opgegeven en doorgezet om dit te bereiken!”