Prijswinnaar Werkom fietswedstrijd kiest picknicktafel

Werkom brengt mensen graag in beweging. Tijdens het non-profit evenement Purmerend Werkt (zondag 27 januari) konden bezoekers in de stand van Werkom dan ook meedoen aan een fietswedstrijd op een speciaal omgeturnde hometrainer van het Werkom werkbedrijf Business post. De winnaar koos deze week voor een op maat gemaakte picknicktafel.

Foto: Snelle fietser en prijswinnaar Melvin Hamersma met Nancy Burrie van Werkom (v.l.n.r.) bij de uitgekozen prijs van Wortels en co.

Werkom is het leerwerkbedrijf van de gemeenten Purmerend en Zaanstad. Zij begeleiden en bemiddelen mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Werkom kan bij de eigen Werkom aanpak, die hierbij wordt toegepast, o.a. zijn eigen werkbedrijven inzetten. Dit zijn: Business Post en Print, Industrie en diensten & Werkom groen. Wortels en co. is daarbinnen een nieuw initiatief dat vanuit Werkom Groen is ontstaan.

Wortels en co.

Bij Wortels en co. kunnen kandidaat werknemers (participanten) ervaring op doen met het vak van timmerman. De mensen van Wortels en co. maken de mooiste producten op maat van o.a. steigerhout. Van plantenbak met kruiden tot picknicktafel, alles is mogelijk.

Prijswinnaar

Prijswinnaar Melvin Hamersma bezocht het succesvolle evenement Purmerend Werkt en besloot een kans te wagen op de fiets in de Werkom stand. Melvin was met 37.93 seconden de snelste die 500 meter op de hometrainer (in zwaarste versnelling en staande) aflegde en won daarmee een prijs van Wortels en co. (een initiatief van Werkom). Bij de vestiging in Wormerveer mocht hij zelf kiezen wat hij wilde hebben. De sportieveling, die overigens graag basketbalt en naar de sportschool gaat, maar geen wielrenner is, koos uiteindelijk voor een op maat gemaakte picknicktafel voor in de tuin.

Meer informatie over Wortels en co. is te vinden op: www.wortelsenco.nl