Prinsenstichting en Werkom snoeien samen groen

Prinsenstichting en Werkom werken sinds kort samen in het groen. Werkom is op het terrein van Prinsenstichting van start gegaan met het project Groenondersteuning. Wat voor de deelnemers van No Limits, onderdeel van Prinsenstichting, nog niet haalbaar is en teveel voor de hovenier, wordt door de inmiddels ervaren mensen van Werkom uitgevoerd. Heggen worden geknipt, bomen en struiken gesnoeid en gras gemaaid. Daar komt in de wintermaanden gladheidsbestrijding bij.

Zo doen deze mensen weer de ervaring op die nodig is om door te kunnen stromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Een zogenaamde win-win situatie en een mooi voorbeeld van samenwerking!

Werkom
Werkom is het participatiebedrijf van de gemeenten Purmerend en Zaanstad. Mensen met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt, die graag willen werken, worden door Werkom naar een duurzame en nieuwe werkplek geholpen.

Beschutte werkplek
Werkom is er daarnaast ook voor mensen die een beschutte werkplek nodig hebben. Zo kunnen cliënten van Prinsenstichting, die bij No Limits een leerwerktraject met succes hebben afgerond, aan de slag bij Werkom.

Foto: De ervaren mensen van Werkom hebben het er druk mee.
Heggen worden geknipt, bomen en struiken gesnoeid en gras gemaaid.