Publiek jaarverslag Werkom 2018

Het werk van Werkom draait om mensen, niet om cijfers. Voor deze mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben te overbruggen, willen we van meerwaarde zijn. Dat is waar iedereen bij Werkom zich dagelijks voor inzet. Een inzet met een inclusief hart dat waar nodig kan worden omgezet in cijfers. Cijfers die u zal terugvinden in ons jaarverslag (inclusief jaarrekening) van Werkom over 2018.

Een mooi eerste jaar van ons leerwerkbedrijf vol eerste keren. Zoals de eerste succesvolle verbindingen naar werk voor mensen. Het met elkaar bundelen van onze meegenomen bagage van kracht, kunde en ervaring. Het samen bouwen aan een nieuwe organisatie met vernieuwende initiatieven en eigen processen. En ondertussen ons dagelijks met passie en gedrevenheid blijven inzetten voor mensen. Kortom, een jaar vol mooie verhalen. Mooie verhalen.

Die verhalen delen we daarom ook in ons jaarverslag. En omdat het werk van Werkom zoals gezegd om mensen draait, is dat waar we in dit document mee beginnen. Mooie verhalen over hoe Werkom van meerwaarde is voor mensen. Direct daarna volgen de cijfers: Publiek Jaarverslag Werkom 2018