Vacature: 3x Administratief medewerker Backoffice (32-36 uur)

Werkom werkt. Voor werkzoekenden en voor bedrijven. Wanneer vraag en aanbod elkaar niet automatisch vinden op de arbeidsmarkt werkt Werkom als verbinder. Het doel van alle activiteiten van Werkom is om kandidaat-werknemers te begeleiden naar (betaald) werk. Werkom creëert samen met haar opdrachtgevers en werkgevers kansen voor mensen die dat nodig hebben.  Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat.  Werkom voert taken van de participatiewet uit in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Werkom heeft eigen leerwerkbedrijven waar werknemers werkervaring op kunnen doen. Werkom biedt trainingen aan om competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. De vraag van werkgevers en opdrachtgevers staat centraal bij alle activiteiten van Werkom. Bedrijven en ondernemers die mensen kansen willen bieden krijgen bij Werkom desgewenst informatie, begeleiding en advies.  Samenwerkingspartners kunnen rekenen op betrouwbare dienstverlening tegen een eerlijke prijs en geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt Werkom bij aan de brede participatieopgave, waarin zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen verdienen. 

Werkom zoekt 3 Administratief medewerkers Backoffice (32-36 uur)

De functie
Werkom is een jong bedrijf in ontwikkeling en met een nieuwe werkwijze. Medewerkers vanuit drie organisaties, de gemeente Zaanstad, de gemeente Purmerend en voormalig SW-bedrijf BaanStede, werken samen binnen Werkom. Als Administratief ondersteuner Backoffice sluit je direct aan op de behoefde van het totale primaire proces, van intake tot plaatsing van de kandidaat naar een passende werkplek.

Je verantwoordelijkheden zijn vooral gericht op het ondersteunen van casemanagers, trainers en adviseurs in de meest voorkomende administratieve taken:

  • Uitnodigingen verzorgen via email en brief
  • Diverse (kandidaat-) gegevens verwerken in verschillende systemen
  • Planningen maken en bijhouden
  • Organiseren en ondersteunen van speedmeets en events
  • Eenvoudige werkprocessen afhandelen
  • Aanvragen werkinstrumenten, zoals loonkostensubsidies, scholing, e.d.
  • Registratie van vacatures
  • Het schrijven van notulen bij overleggen
  • Aanmeldingen en afmeldingen beheren
  • Verzamelen van gegevens

Wat wij verwachten van de ideale kandidaat
Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en beschikt over administratieve werkervaring. Je hebt eerder gewerkt met Suite en Microsoft Office.
Je houdt van samenwerken en gaat klant- en resultaatgericht te werk. Daarnaast ben je planmatig en tegelijkertijd ook flexibel ingesteld en heb je oog voor details.

Wat wij bieden
Een tijdelijk administratieve ondersteunende functie binnen een nieuw jong bedrijf, gericht op ontwikkeling van klanten en medewerkers (standplaats Purmerend).

De inschaling hangt af van kennis en ervaring.

Invulling
We zoeken nieuwe collega’s voor diverse units.

Meer informatie
Je kunt je CV en motivatie sturen tot 25 juli 2018 sturen naar personenadministratie@werkom.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Simone Veenema, Kwartiermaker Leren & Werken, tel. (06) 2128 2299.