Vacature: 2 Casemanagers (tijdelijk / 32-36 uur)

Als Casemanager bij de afdeling Instroom & Begeleiding begeleid je werkzoekenden naar betaald werk. Je voert de regie over het hele traject en zet in wat nodig is.

Werkom zoekt 2 (tijdelijke) casemanagers (32-36 uur).

Waar houd je je mee bezig in deze functie

Als Casemanager bij het team Instroom en begeleiding begeleid je werkzoekenden naar betaald werk. Je voert de regie over het hele traject en zet in wat nodig is. Daarbij heb je intensief contact met de werkzoekende om het verloop van zijn/haar ontwikkeling te volgen en waar nodig bij te sturen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega`s van de werkleerbedrijven en het team Plaatsing en nazorg.

Op hoofdlijnen bestaan je werkzaamheden uit het:

  • Voeren van werkintake gesprekken
  • Ondersteunen van kandidaten bij het opstellen van Werkplannen
  • Regie voeren op de werk-/leertrajecten
  • Verwerken van diverse gegevens in het systeem

Wat verwachten wij van de ideale kandidaat

Als Casemanager van Werkom denk je vanuit mogelijkheden. Wij zoeken een collega die makkelijk samenwerkt met de partners in de keten van Werk en Inkomen en uitstekende contactuele vaardigheden heeft. Je bent in staat mensen duidelijk en respectvol aan te spreken op hun gedrag. Daarbij ben je resultaatgericht en proactief. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk. Verder heb je een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau en aanvullende cursussen/opleidingen. Je hebt ervaring met Suite. Natuurlijk beschik je over kennis van de Participatiewet, heb je affiniteit met de verschillende doelgroepen en heb je ook ruime ervaring met werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat bieden wij

Het zijn tijdelijke functies binnen een nieuw jong bedrijf, gericht op ontwikkeling van klanten en medewerkers (standplaats Purmerend) en met een marktconform salaris. De inschaling hangt af van kennis en ervaring.

Meer informatie

Je kunt je motivatie en CV tot 17 mei 2019 sturen naar sollicitaties@werkom.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Marion van Riet
Teamleider Instroom en begeleiding
Mobiel: (06) 3867 6624

Over Werkom

Werkom werkt, voor werkzoekenden en werkgevers. Wij zijn het nieuwe leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is jong en volop in ontwikkeling. En ook in onze werkwijze willen we vernieuwend zijn.

Wanneer vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet automatisch vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dit doen wij in samenwerking met werkgevers en instellingen. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen leerwerkbedrijven, waar werknemers werkervaring op kunnen doen en trainingen aangeboden krijgen om hun competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Daarnaast ontwikkelen wij opleidingstrajecten die kandidaten geschikt maken voor specifieke functies bij een werkgever. Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat. De vraag van werkgevers en opdrachtgevers staat centraal bij alle activiteiten van Werkom. Bedrijven en ondernemers die mensen kansen willen bieden krijgen bij Werkom desgewenst informatie, begeleiding en advies.

Samenwerkingspartners kunnen rekenen op betrouwbare dienstverlening tegen een eerlijke prijs en geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt Werkom bij aan de brede participatieopgave, waarin zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen verdienen. Onze opgave komt voort uit de participatiewet en doen wij in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.