Vacature: Senior financieel medewerker (32 uur)

Werkom is een jong bedrijf met een nieuwe werkwijze. Medewerkers vanuit drie organisaties, de gemeente Zaanstad, de gemeente Purmerend en voormalig SW-bedrijf BaanStede, werken samen binnen Werkom. Bij Werkom werken circa 200 reguliere medewerkers en daarnaast zijn er ongeveer 600 SW-medewerkers, die werkzaamheden uitvoeren in de leerwerkbedrijven van Werkom. Voor de afdeling Financiële administratie zoeken we zo spoedig mogelijk een ervaren collega.

Waar houd jij je in deze veelzijdige functie onder andere mee bezig?

Je houdt je bezig met allerhande – niet routinematige – boekhoudkundige werkzaamheden en beantwoordt ad-hoc vragen van collega’s. Je maakt calculaties, rapportages en participeert in financiële projecten . Daarnaast werk je actief mee in de PC-cyclus (begroting, jaarrekening, tussentijdse rapportages) Je speelt ook een belangrijke rol in de dagelijkse begeleiding van collega’s op de afdeling met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat verwachten wij van de ideale kandidaat?

  • Gerichte HBO-opleiding of MBO + met ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt gevoel voor automatisering en uitstekende kennis van Excel
  • Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pré
  • Je bent proactief, resultaatgericht en in staat om overzicht te houden
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en gaat voor kwaliteit
  • Je bent flexibel en communicatief sterk
  • Zelfstandig werken past bij jou, net als werken in een teamverband
  • Je hebt affiniteit met de doelstelling van Werkom, en het begeleiden van collega’s

Over Werkom
Werkom werkt. Voor werkzoekenden en voor bedrijven. Wanneer vraag en aanbod elkaar niet automatisch vinden op de arbeidsmarkt werkt Werkom als verbinder. Het doel van alle activiteiten van Werkom is om kandidaat-werknemers te begeleiden naar (betaald) werk. Werkom creëert samen met haar opdrachtgevers en werkgevers kansen voor mensen die dat nodig hebben. Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat. Werkom voert taken van de participatiewet uit in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Werkom heeft eigen leerwerkbedrijven waar werknemers werkervaring op kunnen doen. Werkom biedt trainingen aan om competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. De vraag van werkgevers en opdrachtgevers staat centraal bij alle activiteiten van Werkom. Bedrijven en ondernemers die mensen kansen willen bieden, krijgen bij Werkom desgewenst informatie, begeleiding en advies. Samenwerkingspartners kunnen rekenen op betrouwbare dienstverlening tegen een eerlijke prijs en geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt Werkom bij aan de brede participatieopgave, waarin zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen verdienen.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een jong bedrijf. De functie is vooralsnog gewaardeerd in schaal 9 (CAR-UWO). Je werkt in ieder geval op vrijdag. De overige werkdagen en de werktijden zijn in overleg vast te stellen. De invulling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging en is op basis van payrolling.

Meer informatie?
Je kunt je CV en motivatie sturen naar personenadministratie@werkom.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Piet Boon (Financieel manager) via 0299 469 170.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid.