Vacature: Voorman/voorvrouw Groenvoorziening (36 uur)

Als voorman/voorvrouw stuur je één of meerdere werk- of productieprocessen aan en organiseer je het werk. Samen met jouw team heb je de verantwoordelijkheid over de aanleg en/of onderhoud in openbare ruimte, bedrijfstuinen en bij particuliere opdrachtgevers.

Werkom is een jong bedrijf in ontwikkeling en met een nieuwe werkwijze. Medewerkers vanuit drie organisaties, de gemeente Zaanstad, de gemeente Purmerend en voormalig SW-bedrijf BaanStede, werken samen binnen Werkom.

Waar houd je je mee bezig in deze functie?

Als voorman/voorvrouw stuur je één of meerdere werk- of productieprocessen aan en organiseer je het werk. Samen met jouw team heb je de verantwoordelijkheid over de aanleg en/of onderhoud in openbare ruimte, bedrijfstuinen en bij particuliere opdrachtgevers. Je denkt mee in de uitvoering. Je begeleidt medewerkers tijdens het proces en voert individuele ontwikkelingsplannen uit. Je gaat er voor om samen met je collega’s een mooi project af te leveren.

Wat verwachten wij van de ideale kandidaat ?

Je hebt een relevante, afgeronde MBO opleiding. Je heb affiniteit met groen en hebt ervaring met aanleg en onderhoud van tuinen. Je bent gedreven in het aansturen en coachen van medewerkers uit de diverse doelgroepen. Daarbij ben je je bewust van je voorbeeldfunctie en ben je gericht op samenwerking. Je hebt oog voor efficiënte werkprocessen en kunt deze ook inrichten en aanpassen. Je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel. Je hebt affiniteit met de verschillende doelgroepen binnen Werkom. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij ?

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie in een jong bedrijf.
De functie is gewaardeerd in schaal 6 (CAR-UWO).
De werktijden en – dagen zijn in overleg vast te stellen.

Meer informatie

Je kunt je CV en motivatie sturen naar sollicitaties@werkom.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Dennis Verhoeven
Kwartiermaker/bedrijfsleider Werkom Groen
Mobiel: (06) 5248 8730

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Werkom

Werkom werkt. Voor werkzoekenden en voor bedrijven. Wanneer vraag en aanbod elkaar niet automatisch vinden op de arbeidsmarkt werkt Werkom als verbinder. Het doel van alle activiteiten van Werkom is om kandidaat-werknemers te begeleiden naar (betaald) werk. Werkom creëert samen met haar opdrachtgevers en werkgevers kansen voor mensen die dat nodig hebben.  Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat.  Werkom voert taken van de participatiewet uit in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Werkom heeft eigen leerwerkbedrijven waar werknemers werkervaring op kunnen doen. Werkom biedt trainingen aan om competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. De vraag van werkgevers en opdrachtgevers staat centraal bij alle activiteiten van Werkom. Bedrijven en ondernemers die mensen kansen willen bieden krijgen bij Werkom desgewenst informatie, begeleiding en advies.  Samenwerkingspartners kunnen rekenen op betrouwbare dienstverlening tegen een eerlijke prijs en geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt Werkom bij aan de brede participatieopgave, waarin zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen verdienen.