Vacature: Voorman/Voorvrouw Industrie en Diensten (36 uur)

Werkom werkt, voor werkzoekenden en werkgevers. Wij zijn het nieuwe Participatiebedrijf van de regio Zaanstreek Waterland. Onze organisatie is jong en volop in ontwikkeling. Ook in onze werkwijze willen we vernieuwend zijn.

Wanneer vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet automatisch vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dit doen wij in samenwerking met werkgevers en instellingen. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen leerwerkbedrijven, waar werknemers werkervaring op kunnen doen en trainingen aangeboden krijgen om hun competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelen wij opleidingstrajecten die kandidaten geschikt maken voor specifieke functies bij een werkgever. Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat. De vraag van werkgevers en opdrachtgevers staat centraal bij alle activiteiten van Werkom. Bedrijven en ondernemers die mensen kansen willen bieden krijgen bij Werkom desgewenst informatie, begeleiding en advies.

Samenwerkingspartners kunnen rekenen op betrouwbare dienstverlening tegen een eerlijke prijs en geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt Werkom bij aan de brede participatieopgave, waarin zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen verdienen. Onze opgave komt voort uit de participatiewet en doen wij in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Werkom zoekt een Voorman/Voorvrouw Industrie en Diensten

De functie

Als Voorman/voorvrouw stuur je één of meerdere werk- en/of productieprocessen aan op verschillende afdelingen bij het onderdeel Industrie en Diensten of bij externe werkgevers. Je organiseert het werk, begeleidt medewerkers tijdens het proces en ondersteunt medewerkers bij de uitvoering van individuele ontwikkelingsplannen. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de afdelingsleider.

Wat wij verwachten van de ideale kandidaat

Je bent bedreven in het aansturen en coachen van medewerkers uit de diverse doelgroepen. Daarbij ben je je bewust van je voorbeeldfunctie en bent gericht op samenwerking. Je hebt oog voor efficiënte productieprocessen en kunt deze ook inrichten en aanpassen. Je bent communicatief zeer vaardig en je stijl van leidinggeven is ‘mensgericht’.

Wat wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie; waarbinnen veel ruimte is voor persoonlijke ontplooiing. De functie is gewaardeerd in schaal 6, minimaal € 1.818,- en maximaal € 2.729,- (CAR/UWO). In aanvang wordt er een tijdelijk dienstverband gegeven van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is er de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband bij Werkom.

Werklocatie, -dagen en –tijden

Purmerend, flexibel inzetbaar op meerdere afdelingen van maandag t/m donderdag tussen 8.00-16.30 en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. Contract van 36 uur per week.

Geïnteresseerd?

Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je tot uiterlijk 21 november 2018 sturen naar sollicitaties@werkom.nl t.a.v. Marcel Karman. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Karman, kwartiermaker/bedrijfsleider, telefoon: 0627 856910 Voor meer informatie zie www.werkom.nl.

Voor de functie wordt in- en extern tegelijkertijd geworven. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.