Vacature: Voorman/voorvrouw Industrie en Diensten (36 uur)

Werkom is dé plek waar de werkzoekenden werkfit kunnen worden. Hier kunnen zij hun talenten en mogelijkheden ontdekken, vaardigheden ontwikkelen en worden zij in staat gesteld erkende certificaten te halen. Werkom biedt ook leerwerkplekken waarin mensen de kans krijgen om werkervaring op te doen. Werkom is een (tijdelijke) plek waar mensen met de juiste begeleiding worden ondersteund om door te stromen naar de arbeidsmarkt. Ook is Werkom er voor mensen die een beschutte werkplek nodig hebben. Bij verschillende leerwerkbedrijven werken mensen in een beschermde omgeving en/of doen zij werkervaring op.

Bedrijfsonderdeel Industrie en Diensten is per direct op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega voor de functie van Voorman/voorvrouw (36 uur).

De functie
Als voorman/voorvrouw stuur je één of meerdere werk- en productieprocessen aan op verschillende afdelingen. Je organiseert het werk, begeleidt medewerkers tijdens het productieproces en ondersteunt medewerkers bij de uitvoering van individuele ontwikkelingsplannen. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de afdelingsleider.

Wat wij verwachten van de ideale kandidaat
Je bent bedreven in het aansturen en coachen van medewerkers uit de diverse doelgroepen. Daarbij ben je je bewust van je voorbeeldfunctie en bent gericht op samenwerking. Je hebt oog voor efficiënte productieprocessen en kunt deze ook inrichten en aanpassen. Je bent communicatief zeer vaardig en je stijl van leidinggeven is ‘mensgericht’. Kennis van voedselveiligheidssystemen, leanmethodiek en/of elektrotechniek, bestek en tekening lezen is een pré.

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie waarin ruimte is voor persoonlijke ontplooiing. De functie is gewaardeerd in loonschaal 6, minimaal € 1.818,- en maximaal € 2.729,-. De functie wordt op basis van payrolling opgestart. Bij gebleken geschiktheid is de doelstelling dit om te zetten naar een vast dienstverband bij Werkom.

Werklocatie, -dagen en –tijden
Purmerend, maandag t/m donderdag van 8.00-16.30 uur en vrijdag’s van 9.00-12.00 uur.

Geïnteresseerd?
Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je tot uiterlijk 20 juli 2018 sturen naar personenadministratie@werkom.nl t.a.v. Marcel Karman. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marcel Karman, bedrijfsleider Industrie en Diensten, telefoon: 06-27856910. Voor meer informatie zie www.werkom.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben een voorrangspositie.

De gesprekken vinden plaats in week 30/2018.