Vacature: Werkcoach (36 uur)

Je begeleidt en ondersteunt (kandidaat) werknemers tijdens het werkproces dat hoort bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte individuele ontwikkelingsplannen.

Werkom zoekt een werkcoach (36 uur).

Waar houd je je mee bezig in deze functie

Als werkcoach stuur je één of meerdere werk- en/of productieprocessen aan op verschillende afdelingen bij het leerwerkbedrijf Industrie & Diensten of bij externe werkgevers. Je organiseert het werk, begeleidt (kandidaat) werknemers tijdens het werkproces en ondersteunt (kandidaat) werknemers bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte individuele ontwikkelingsplannen. De opdrachten van diverse klanten zijn het middel om de ontwikkeling van de (kandidaat) werknemers te ondersteunen. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de afdelingsleider.

Wat verwachten wij van de ideale werkcoach

Je bent bedreven in het aansturen en coachen van (kandidaat) werknemers uit de diverse doelgroepen. Daarbij ben je je bewust van jouw voorbeeldfunctie en gericht op samenwerking. Je hebt oog voor efficiënte productieprocessen en kunt deze ook inrichten en aanpassen. Je bent communicatief zeer vaardig en je stijl van leidinggeven is ‘mensgericht’. Het is een pré als je kennis en/of ervaring hebt met elektrotechniek.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende functie in een jong bedrijf, gericht op het ontwikkelen van (kandidaat) werknemers. Standplaats is Purmerend. De functie is vooralsnog gewaardeerd in schaal 6 (CAR-UWO). De werktijden en –dagen zijn maandag t/m vrijdag tussen 8.00-16.30 uur. Na gebleken geschiktheid tijdens een tijdelijke aanstelling, is er de mogelijkheid op een vaste aanstelling.

Meer informatie

Je kunt je motivatie en CV tot 3 juni 2019 sturen naar sollicitaties@werkom.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Ben Tol
Bedrijfsleider Industrie & Diensten en Business Post & Printing
Mobiel: (06) 5248 8731

Over Werkom

Werkom werkt, voor werkzoekenden en werkgevers. Wij zijn het nieuwe leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is jong en volop in ontwikkeling. En ook in onze werkwijze willen we vernieuwend zijn.

Wanneer vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet automatisch vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dit doen wij in samenwerking met werkgevers en instellingen. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen leerwerkbedrijven, waar werknemers werkervaring op kunnen doen en trainingen aangeboden krijgen om hun competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Daarnaast ontwikkelen wij opleidingstrajecten die kandidaten geschikt maken voor specifieke functies bij een werkgever. Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat. De vraag van werkgevers en opdrachtgevers staat centraal bij alle activiteiten van Werkom. Bedrijven en ondernemers die mensen kansen willen bieden krijgen bij Werkom desgewenst informatie, begeleiding en advies.

Samenwerkingspartners kunnen rekenen op betrouwbare dienstverlening tegen een eerlijke prijs en geven invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo draagt Werkom bij aan de brede participatieopgave, waarin zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen verdienen. Onze opgave komt voort uit de participatiewet en doen wij in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.