Vacature: Werkcoach Industrie (36 uur)

Je begeleidt en ondersteunt (kandidaat) werknemers tijdens het werkproces dat hoort bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte individuele ontwikkelingsplannen.

Werkom zoekt een werkcoach (36 uur). In deze functie begeleidt en ondersteun je (kandidaat) werknemers tijdens het werkproces dat hoort bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte individuele ontwikkelingsplannen.

Wat worden je werkzaamheden?

Als werkcoach bij leerwerkbedrijf Industrie, afdeling elektromontage, stuur je één of meerdere werk- en/of productieprocessen aan. Je organiseert het werk, begeleidt (kandidaat) werknemers tijdens het werkproces en ondersteunt (kandidaat) werknemers bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte individuele ontwikkelingsplannen. De opdrachten van diverse klanten zijn het middel om de ontwikkeling van de (kandidaat) werknemers te ondersteunen. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de afdelingsleider.

 Wat verwachten wij van jou?

Je bent bedreven in het aansturen en coachen van (kandidaat) werknemers uit de diverse doelgroepen. Daarbij ben je je bewust van je voorbeeldfunctie en bent gericht op samenwerking. Je hebt oog voor efficiënte productieprocessen en kunt deze ook inrichten en aanpassen. Je bent communicatief zeer vaardig en je stijl van leidinggeven is ‘mensgericht’. Je hebt ervaring met elektrotechniek.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende functie in een jong bedrijf, gericht op het ontwikkelen van (kandidaat) werknemers. Standplaats is Purmerend. De functie is vooralsnog gewaardeerd in schaal 6 (CAO SGO). De werktijden en –dagen zijn maandag t/m vrijdag tussen 8.00-16.30 uur. We bieden een tijdelijk contract. Op termijn is er bij goed functioneren de mogelijkheid voor een vast contract.

Meer informatie

Stuur je cv en motivatie voor 13 augustus 2020 naar sollicitaties@werkom.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ben Tol, manager Industrie en Diensten, via 06-52488731 of met Bea Barsingerhorn, afdelingsleider Elektromontage, via 06-42047358.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Werkom
Werkom werkt, voor werkzoekenden én werkgevers. Wij zijn het leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is jong, vernieuwend en volop in ontwikkeling.

Als vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dat doen wij in samenwerking met werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Om mensen goed voor te bereiden op een baan bij de werkgever, bieden wij opleidingstrajecten en trainingen aan. Daarbij maken wij gebruik van onze eigen leerwerkbedrijven én van trajecten bij het bedrijfsleven. Zo werken wij samen met alle partijen aan een toekomst, waarin iedereen kan groeien. Bedrijven die mensen kansen willen bieden kunnen bij Werkom altijd terecht voor informatie, begeleiding en advies.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen te laten verdienen. Daarnaast biedt Werkom voor werknemers die een beschutte werkomgeving nodig hebben, een werkplek die bij hen past.