Vacature: Werkcoach Business Post (36 uur)

Je stuurt het post-proces aan, organiseert het werk en begeleidt een aantal kandidaat-werknemers.

Wat wordt er van je verwacht in deze baan?

Business Post verzorgt voor haar klanten de frankering en een efficiënte bezorging van poststukken. Als werkcoach bij Business Post stuur je het proces van collectie, frankering, vervoer en bezorging aan. Je organiseert de dagelijkse werkzaamheden en stuurt werknemers met een indicatie sociale werkvoorziening aan. Je begeleidt een aantal kandidaat- werknemers tijdens het werkproces en ondersteunt hen bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte individuele ontwikkelingsplannen. De opdrachten van diverse klanten zijn het middel om de ontwikkeling van de kandidaat-werknemers te ondersteunen. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de afdelingsleider.

Wij zoeken iemand die:

We zoeken iemand die van aanpakken weet en oog heeft voor efficiëntie. Je hebt ervaring met het inrichten en aanpassen van processen. Je bent bedreven in het aansturen en coachen van werknemers en hebt affiniteit met onze doelgroep.  Daarbij ben je je bewust van je voorbeeldfunctie en bent gericht op samenwerking. Je bent communicatief zeer vaardig en je stijl van leidinggeven is ‘mensgericht’. Je bent resultaatgericht, flexibel ingesteld en in het bezit van een rijbewijs B.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende en uitdagende functie in een jong bedrijf, gericht op het ontwikkelen van (kandidaat) werknemers. Standplaats is de locatie van Business Post in Zaandam; soms kan je worden gevraagd om in Purmerend te werken. De functie is gewaardeerd in schaal 6 (CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). De werktijden zijn in overleg in te vullen tussen 07.00 – 16.30 uur van maandag t/m vrijdag. Periodiek kan er sprake zijn van werken op zaterdag. Na gebleken geschiktheid tijdens een tijdelijke aanstelling, is er de mogelijkheid voor een vaste aanstelling.

Interesse in deze baan? Reageer!

Je kunt je motivatie en CV sturen naar sollicitaties@werkom.nl ovv werkcoach Business Post. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Ben Tol
Bedrijfsleider Industrie en Business Post & Printing
Mobiel: (06) 5248 8731

Over Werkom

Werkom werkt, voor werkzoekenden en werkgevers. Wij zijn het nieuwe leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is jong en volop in ontwikkeling. We zijn vernieuwend in onze aanpak.

Als vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet automatisch vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dat doen wij in samenwerking met werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten. Daarbij maken we gebruik van onze eigen leerwerkbedrijven zodat mensen ervaring op kunnen doen. Ook kunnen zij trainingen volgen om zich verder te ontwikkelen.

Wij bieden opleidingstrajecten om mensen voor te bereiden op specifieke banen bij een werkgever. Zo werken wij met werknemers en werkgevers aan een toekomst met resultaat waarin ze allebei groeien. De vraag van onze opdrachtgevers staat centraal bij alles wat we doen. Bedrijven die mensen kansen willen bieden kunnen bij Werkom altijd terecht voor informatie, begeleiding en advies.

Werkom biedt voor mensen die een beschutte werkomgeving nodig hebben een werkplek die past bij hun behoefte.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen te laten verdienen. Dat doen wij in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.