De 51-jarige Velibor zette donderdagmiddag zijn handtekening onder een gloednieuw contract bij ICT vanaf Morgen. Dit jonge ICT-bedrijf is een samenwerkingsverband gestart met JS Consultancy, de gemeente Zaanstad en Werkom.

Velibor, die hiermee een prachtige kans krijgt om weer aan de slag te gaan, gaat werken als ‘Werkleermeester in opleiding’. Hij gaf tijdens de ondertekening aan dat hij het heel belangrijk en waardevol vindt dat mensen vanuit de participatiewet de kans krijgen om hun talenten in te kunnen zetten. Dat ook die mensen over veel kwaliteiten beschikken en dat het belangrijk is dat er bedrijven zijn die dat zien en ze een kans geven!

Werkom-directeur Yolanda Hoogtanders bedankte Velibor dat hij de verbindende factor is geweest tussen JS Consultancy, ICT vanaf Morgen, de gemeente Zaanstad en Werkom. Zijn arbeidsovereenkomst is een mooi voorbeeld van creëren, verbinden en samenwerken. JS Consultancy geeft een maatwerk invulling aan hun social return (iets teruggeven aan de samenleving) met de gemeente Zaanstad. ICT Vanaf Morgen kan met behulp van Werkom een gemotiveerde werkleermeester opleiden. En Velibor heeft een baan waar hij zichzelf kan ontplooien!

Op de foto is te zien hoe Yolanda Hoogtanders een bos bloemen overhandigt aan Velibor. Daarachter staan (links) Ewout Nijland van ICT Vanaf Morgen en (rechts) Pieter Meijer van JS Consultancy.