Werkom aan het werk op Purmerend Werkt!

Werkom brengt mensen, werk en ondernemers graag bij elkaar. En als vanzelfsprekend waren de mensen van Werkom afgelopen zondag (27 januari) dan ook aanwezig bij Purmerend Werkt. Het unieke non-profit evenement waarbij regionale bedrijven, scholen, scholieren, studenten, werkzoekenden en belangstellenden zich aan elkaar presenteerden en het gesprek met elkaar aangingen. Een combinatie van een bedrijvenbeurs en stage/ banenmarkt middenin de binnenstad van Purmerend.

Jeroen Elzinga en Marika Pruis van Werkom (v.l.n.r.) racen samen op de racefiets van het Werkom werkbedrijf Business Post.

Tijdens het goedbezochte evenement (circa 5000 bezoekers) kon er bij de stand van Werkom onder meer om het snelst worden gefietst op een fiets van het Werkom werkbedrijf Business Post. En best veel bezoekers deden een poging op de pendalen. De rapste standbezoeker ging er aan het eind van de dag met een leuke prijs van Wortels en co (initiatief van Werkom, meer informatie > www.wortelsenco.nl) vandoor. Hij fietste de afstand van 500 meter in een tijd van 37.93 seconden. Een mooie tijd!

Goede gesprekken

En uiteraard was er tijdens Purmerend Werkt ook veel tijd en ruimte voor goede gesprekken met werkzoekenden en werkgevers. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen? Hoe kan Werkom jou naar werk helpen? Welke baan past bij jou? Kortom, een dag vol goede vragen, antwoorden en gesprekken. Voor herhaling vatbaar!