Door de coronamaatregelen was er opeens geen werk meer voor Truus. Ze liet zich niet kisten en is via Werkom aan de slag gegaan als beveiligingsmedewerker. Ze heeft zo meegeholpen om de verspreiding van corona onder controle te krijgen. En nu heeft deze doorzetter haar oude baan weer terug!

Truus: “Ik ben inmiddels vier jaar via een uitzendbureau werkzaam als front-office medewerker op grote bouwprojecten. Omdat er na een afgerond project niet altijd gelijk een nieuw project aansluit, zat ik opeens 3,5 maand zonder werk. Via Werkom heb ik tijdelijk ander werk gevonden.”

Adviseur Werk Chantal Aarbodem hielp Truus tijdens deze periode. Chantal: “Ze moest stoppen bij het bouwbedrijf waar ze al jaren werkte en is toen tijdelijk aan de slag gegaan als beveiligingsmedewerker / gastvrouw voor een beveiligingsbedrijf. Ze moest hierbij al het binnenkomende personeel controleren op eventuele verhoging en andere symptonen van corona. Indien mensen verkouden waren of verhoging hadden, mochten ze het pand niet betreden. Ze was hiervoor helemaal in beschermende kleding gekleed.”

Chantal vertelt verder: “Indien ze te weinig uren kon draaien, had ze ook via collega Adviseur Werk Lizz Bosma bij het Modeteam kunnen starten als verkoopmedewerker. Maar dat was niet meer nodig, want haar vorige werkgever heeft laten weten dat ze Truus gelukkig weer voldoende uren kunnen aanbieden.”

Truus: “Ik ben goed en vriendelijk geholpen door de mensen van Werkom, zij gaven mij goeie tips!
En nu werk ik weer in de bouwsector, bij DuraVermeer.” Gefeliciteerd Truus!