U zoekt talent

Kunt u tijdelijk of structureel gemotiveerde medewerkers gebruiken, maar wilt u niet de administratieve lasten en personele risico’s? Dan is een (groeps)detachering wellicht een goede oplossing voor u en uw bedrijf. Door samen te werken met Werkom creëert u kansen en mogelijkheden voor mensen die dat nodig hebben. Op deze manier kunt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkom biedt deze dienstverlening aan tegen een marktconform tarief. 

Individueel
Heeft u tijdelijk of structureel behoefte aan een extra paar handen, zonder de werkgeversrisico’s? Dan is detachering mogelijk de oplossing. Werkom kijkt graag met u naar de mogelijkheden en denkt mee hoe dit zo optimaal mogelijk in uw bedrijfsprocessen past. Uiteraard beslist u zelf welke kandidaten u aanneemt. U  creëert bovendien kansen en mogelijkheden voor een doelgroep die dat nodig heeft. De medewerkers zijn niet bij u in dienst. U loopt geen risico bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag. Het aantal werkuren en dagdelen is flexibel en bespreekbaar.

Groepen
Heeft u (tijdelijk) personeel nodig of wilt u een deel van uw werkproces laten uitvoeren door een groep medewerkers? Dan zijn wij u graag van dienst.  We kijken samen met u naar de mogelijkheden om een groepsdetachering succesvol in te zetten.

Begeleiding op de werkvloer
Om u volledig te ontzorgen kunnen wij een leidinggevende inzetten die de groep aanstuurt en uw aanspreekpunt is. 

Werkom levert u een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening tegen een marktconforme prijs. We stemmen de duur van de detachering en de grootte van de groep af op uw vraag. Bij Werkom kunt u rekenen op maatwerk en daar waar nodig bieden wij kosteloze ondersteuning.

Contact
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Werkom via info@werkom.nl of 0299 469 369