Wortels en co. aan de bak met ondernemers

Wortels en co. gaat graag samen aan de bak met ondernemers uit de regio. Zo ook tijdens de Zaanse Ondernemersdag begin november (dinsdag 6 november) in het Zaantheater in Zaandam. De deelnemers aan het netwerkevenement vonden die dag samen de tijd voor goede gesprekken over mogelijk nieuwe samenwerkingen. Het initiatief van Werkom, dat symbool staat voor inclusief ondernemen, leverde daarvoor meer dan genoeg gespreksstof op.

Naast deze inspiratievolle bijdrage vanuit Wortels en co kregen de aanwezige ondernemers ook een tastbaar bewijs mee naar huis. Een symbool van Wortels en co, een sleutelhanger voor de sleutels tot samenwerking. Een symbool voor verbinding en inclusief ondernemen in samenwerking met de mensen van Werkom.

Wortelbak
De wortelbak van Wortels en co is daar ook een goed voorbeeld van. Het is een kwalitatief hoogwaardig, groen en mooi product dat de deelnemers aan het initiatief ook nog eens groene producten (zoals kruiden) oplevert. Naast de levering van de wortelbak kan vanuit Wortels en co ook het onderhoud van dezelfde wortelbak worden uitgevoerd.

Meer weten over het initiatief Wortels en co? Ga dan naar de Wortels en co website!

Foto: Wortels en co. gaat graag samen aan de bak met ondernemers uit de regio.